ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Βασικό ζητούμενο είναι το κτίσιμο σταθερών συνεργασιών. Σε κάθε νέα συνεργασία αφιερώνουμε αρκετό χρόνο και προσφέρουμε όλη την τεχνογνωσία μας στο προεκτυπωτικό τμήμα του πελάτη, με ρυθμίσεις που γίνονται ξανά και ξανά, ώστε να επιτύχουμε το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα από την πρώτη παραγωγή. Στη συνέχεια, το τμήμα διαχείρισης πελατών ασχολείται εντατικά με τις επιμέρους προδιαγραφές κάθε δουλειάς, ενώ το εμπορικό τμήμα είναι σε συνεχή επαφή με τον πελάτη καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

Σχηματίζουμε την ομάδα συνεργασίας με τον πελάτη που ελέγχει, ενημερώνει, προτείνει και μπορεί παράλληλα να αναλάβει όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από τον προεκτυπωτικό έλεγχο, μέχρι και τη μεταφορά.

Ετσι, έχουμε δεκάδες πλέον ευχαριστημένους πελάτες που δεν χρειάζεται να ασχοληθούν με κανένα στάδιο της παραγωγής, από τη στιγμή που έχουν παραδώσει το υλικό και έχουν δώσει την τελική έγκριση παραγωγής.

 

 

Τα βασικά μας πλεονεκτήματα:

 Παράγουμε οποιοδήποτε έντυπο, σε οποιοδήποτε τιράζ άνω των 500 αντιτύπων.

Ευελιξία: Στη Νίκη Εκδοτική Α.Ε. συζητάμε, είμαστε σε επαφή με τον πελάτη, προτείνουμε, κατανοούμε τις ανάγκες του. Στη Νίκη Εκδοτική δεν θα αντιμετωπίσετε μια εταιρία - δεινόσαυρο, που το ένα τμήμα παραπέμπει τον πελάτη στο άλλο, αλλά υπάρχει συγκεκριμένος υπάλληλος που μιλά με τον πελάτη, οποιαδήποτε στιγμή και είναι σε θέσει να δώσει λύσεις και απαντήσεις.

Σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός τεχνολογίας αιχμής, με έμφαση στην ποιότητα. 

• Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και λόγω του (μοναδικού στη χώρα μας) μηχανολογικού εξοπλισμού που διαθέτουμε, η κυλινδρική εκτύπωση μπορεί να είναι πιο συμφέρουσα οικονομικά έναντι της επίπεδης, ακόμα και για τιράζ της τάξεως των 8.000 αντιτύπων, σε πολύ ταχύτερους χρόνους φυσικά!

Καθετοποίηση: Κάλυψη όλου του φάσματος της παραγωγής, από την προεκτύπωση και την παραγωγή του τσίγκου, μέχρι την εκτύπωση, τη βιβλιοδεσία και τη μεταφορά - όλα με ιδιόκτητα μηχανήματα.